2020 skulle være året vårt!

Fyf... 2020 er et år jeg aldri kommer til å glemme. Det startet så utrolig bra, jeg og Henriette kjøpte oss et hus i slutten av januar, det ble bestemt at vi skulle få oss en nydelig liten valp og alt så så bra ut.

Lite visste vi vel alle at korona skulle ta helt av som gjør at vi ikke får solgt rekkehuset vårt og lite visste vi at Oliver måtte til hundehimmelen💔

Oliver 8 uker gammel og 11 år og 1 måned<3

Han har i flere måneder vært litt rar i allmenntilstanden, men blodprøver og sjekker har ikke vist noe spesielt. I tillegg har han de siste par årene slitt med dårlig hjerte og bakbein. Han har det siste halvåret gått på smertestillende hver dag og når dyrlegen foreslo flere smertestillende så sa det stopp. Det er ikke noe liv å leve når bieffektene er å sove enda mer enn han allerede gjorde siden han var gammel i tillegg. Det var et utrolig hardt valg og hadde jeg valgt for min egen del hadde han fortsatt vært her, men det er jo ikke meg jeg skal tenke på i slike situasjoner.

Oliver kjøpte jeg da jeg var 14 år gammel og han 8 uker. Vi har levd sammen i nesten 11 år og han har liksom alltid vært her. Det er så tomt og rart nå.

Liker

Kommentarer

jenteduoen
jenteduoen,
Vett hvordan det er å ta farvell med sin firbent bestevenn. Vi hadde hatt våres hund i 3 år ca, fikk han når han var 5 år hvis jeg husker rett. Måtte avlive han på grunn av han slet med å gå på do.
nouw.com/jenteduoen
emiliehelle
emiliehelle,
Huff, det er så trist 😟<3
nouw.com/emiliehelle
Emma Engström
Emma Engström,
Skickar otroligt många kramar till dig, så himla jobbigt! Vet hur det är och ord går inte ens att beskriva vad ont det gör <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229