3 uker igjen i paradis

(Innlegget ble skrevet igår kveld)

Spanskfremføringen på mandag gikk egentlig veldig bra, men karakter får vi ikke før den samlede karakteren er klar etter eksamen!
Senere på kvelden ble jeg med noen av jentene på zumba, det var faktisk veldig gøy og ikke så kjedelig måte å trene på, kanskje jeg blir med en annen gang også.
På tirsdag dro jeg, Lina, Sunniva og Sarah til frisøren, de skulle vokse seg og jeg klippet tuppene. Veldig deilig å få klippet håret for det har blitt så utrolig slitt mens jeg har vært her nede.
Igår kveld hadde noen av oss filmkveld i klasserommet med take-away pizza, godteri og brus. Kjempe koselig og veldig deilig med air condition i tillegg! Filmen vi så var Just Go With It, alltid like morsom.
Ellers har resten av dagene bare gått til soling og lesing, men også veldig mye serietitting. Jeg ble akkurat ferdig med sesong 2 av Game of Thrones, haha. Siden jeg ikke har sesong 3 får jeg finne på noe annet å se! Tenk at nå er det bare 3 uker igjen til jeg drar, blandede følelser egentlig.. Gledet meg sykt til å komme hjem, men herregud så trist å måtte legge dette livet bak seg også:-(
Adios!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229