Årets planer så langt


København:

Den 16 juni som jeg har skrevet før, skal jeg til København med mamma, venninnen hennes og dattera hennes. Har ikke vært i København på kjempe lenge og husker så og si ingenting så det skal bli moro å oppleve igjen. Det blir nok litt shopping, cafèbesøk og som sagt One Direction konsert den 17. Vi skal ta DFDS Seaways båten dit på mandag, sove i København fra tirsdag til onsdag og så tar vi båten tilbake til Norge igjen på onsdag. Gleder meg kjempe mye:-)

Roskilde festival:

Den 29 juni starter Roskilde festival og herregud som jeg gleder meg. Vi er en gjeng på ca. fem eller seks personer så langt, så en bil holder ikke. Jeg og Oda vet ikke helt hvordan vi skal komme oss dit enda, men det finner vi vel ut snart! Jeg har aldri vært på festival før så det kan bli spennende, spesielt med tanke på telting, noe jeg egentlig hater! Jeg kommer meg vel igjennom det, haha, det er jo tross alt litt av opplevelsen i seg selv. De jeg gleder meg til å være på konserten til er selvfølgelig The Rolling Stones, Bastille, Outkast og Stevie Wonder blandt mange andre. Det blir nok en opplevelse for livet!

London:

Den 10 oktober drar jeg og mamma på jentetur til London, selvom det "bare" er London og jeg har vært der en del ganger før så gleder jeg meg masse til å dra dit også. Har ikke vært der på snart ett og et halvt år og det blir litt for lang tid syns jeg, hehe. Vi skal shoppe og kose oss, også skal vi på musikalen Løvenes Konge! Jeg har aldri vært på musikal i London før så det tror jeg blir kjempe moro.

Ellers i år blir det sikkert andre turer/happenings som enda ikke har blitt planlagt!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229