Båttur og snorkling

Aah, merker jeg begynner å savne hjem allerede. Alt fra menneskene til maten, er så lei den dårlige maten her at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg spiser liksom heller kjedelige brødskiver med Nutella enn å gidde å bruke penger på mat som ikke smaker noen ting..
Men nok om det negative! Igår skjedde det svært lite så derfor gadd jeg ikke blogge, hadde jo ikke noe å skrive uansett. Idag derimot har det skjedd mye.
Jeg og Sara forsov oss idag til båttur, jeg hadde på to alarmer, men noe må ha skjedd ellers har jeg vært zombie og skrudd av begge.. Vi ble hvertfall vekket av Linn Thea og Sunniva ti på 8, fem minutter senere enn vi skulle dra. Vi fikk en kjedelig og brå start på dagen for å si det sånn, men vi skyndte oss og var klare på fem minutter!
Bilturen frem var på to timer, den var helt forferdelig, jeg ble så kvalm og forferdelig at jeg var på nippet til å kaste opp, det gikk heldigvis bra! Når vi kom frem leide vi snorkleutstyr og gikk på båten. Vi kjørte forbi noen fine strender på veien før vi kom frem til plassen der vi skulle snorkle. Snorklingen var morsom og veldig deilig og bare være i vannet, men det var veldig lite å se på i grunn.. Etter snorklingen gikk vi ombord og noen av oss hoppet av båten og ut i vannet. Jeg gjorde det og, skjønner ikke at jeg turte, var typ 5-6 meter eller noe. Når vi var ferdige fikk vi vite at resepsjonisten på hotellet vårt som var med på turen hadde stupet ut der vi hoppa og hadde brukket armen uten at noen oss hadde fått det med oss, stakkar!

Linn Thea, Sunniva, Sara, Julie B, Sarah G, Ellen, Kari og Benedicte

Heidi, Inger, meg og Sunniva

Linn Thea

Vi kjørte videre til en annen strand som var veldig pen og vi fikk endelig litt lunsj, eller frokost for min del som ikke spiste noe på morgenen. Jeg bestilte meg kylling fajitas, spiste bare kyllingen selvfølgelig fordi det var masse rare grønnsaker ved siden av som ikke jeg spiser.
Etter to timer der dro vi tilbake og begynte å kjøre, før vi skulle hjem dro vi innom en butikk for å smaksteste Mescal, som er en drikke/shot som mexicanere drikker ofte. Jeg har enda ikke smakt og har heller ikke planer om det, hater shots! Jeg endte heller opp med å kjøpe meg en hodeskalle-pynt, vann og potetgull. Noen smakte også på frityrstekt gresshoppe, ooomg!!
Etter to lange timer med bil tilbake igjen har jeg fått dusja og spist brødskiver, også har paraden til karnevalet også gått forbi verandaen her.
Mange av de andre jentene har dratt ut nå, men det orker ikke jeg.. For det første er det skole klokka 9 imorgen og for det andre er jeg sykt sliten etter idag, skal heller prøve å lese litt lekser og se på One Tree Hill:-)

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229