Cruise i Karibien pt. 1

Karibien 2016

Denne turen vil jeg dele opp i tre deler, siden vi var på tre steder til sammen, så stay tuned for more😊

(Vær forberedt på bildedryss og en hel del med tekst)

Det er over en uke siden jeg kom hjem fra ferien min i Karibien allerede, det virker så fjernt! Jeg har absolutt vært dårlig på å oppdatere her inne og tenkte siden jeg har alle mine andre reiser her, så må jeg jo ha minner fra cruiset i Karibien også.

Den 13 august satt altså jeg og mamma snuta vår mot Fort Lauderdale i Florida hvor vi skulle være en natt før cruiset startet.

Etter ca. 24 timer med reising kom vi oss endelig frem og hev oss i senga og sov til dagen etter. Vi rakk ikke mer enn en frokost på hotellet og så tok vi sjåfør til havna der skipet var. Jeg har aldri vært på cruise tidligere så dette var en helt annen måte for meg å reise på enn tidligere.

Vi brukte litt tid på å bli kjent med alt og så la vi oss pal foran det ene bassenget.

Dagen gikk overraskende fort og klokka 7 dagen etter var vi i havna på Bahamas allerede. HERREgud for en drøm. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Bahamas og se på det fine vannet og ikke minst se det fine hotellet som heter Atlantis. Dette hotellet har jeg sett i filmen "Holiday in the sun" med Olsen-tvillingene (hvem var vel ikke fan av de for 10 år siden?) og har bare alltid hatt lyst til å besøke det. Når vi satt oss til frokost tidlig den morningen så tror dere ikke søren meg vi legger til ved en kai som gir utsikt rett mot det hotellet?? Uvirkelig.

Etter frokost så tok vi taxi til nettopp dette hotellet og fikk etter mye om og men kommet oss inn der og videre til en nydelig strand. Jeg tror aldri jeg har sett så klart og fint vann før og ikke minst turkist😍

Etter noen timer med sol og bad dro vi videre til byen for å titte litt, det var såå koselig der!

Tenker jeg runder av her og kommer tilbake med flere bilder fra både St.Thomas og St. Kitts.

Dette bilde ble tatt gjennom vinduet ved frokostbordet når vi hadde kommet til Bahamas. Dette er altså Atlantis hotellet!

Liker

Kommentarer

marielilleaas
marielilleaas,
Ser helt fantastisk ut! 😍❣
nouw.com/marielilleaas
IP: 82.99.3.229