Cruise i Østersjøen: Tallinn og Stockholm

Cruise i Østersjøen 2019

 

Siste del av cruise i Østersjøen!

Da gikk ferden først til Tallinn, en by jeg også besøkte for 3,5 år siden. Byen var like koselig og fin som jeg husket, og det var veldig greit å være personlig guide for mamma, som aldri hadde vært der før!

Vi hadde en del timer i Tallinn, før skipet skulle videre, så vi fikk sett mange fine bygg og gått i de koselige gatene mens vi (jeg) svetta ganske greit, haha.

Vi tok oss en pause på torget med litt brus og pizza, tittet på alle de forskjellige menneskene som gikk forbi og bare nøt den siste tiden før turen gikk videre til skipet for å spise middag.

  • Utenfor parlamentbygningen.
  • Alexander Nevskij katedralen.
  • Toompea Castle, som er i samme bygg som parlamentet (den rosa bygningen). Tårnet som dere ser på bildet heter "Pikk Herman".
  • Utsikt over Tallinn by.

Jeg og mamma fant frem til et utskikkspunkt som jeg hadde vært tidligere, jeg husket ikke helt hvor det var, men fant frem med maps, hehe! Utsikten er veldig fin, man kan se alle de orange takene i byen, kirketårn og havet langt borte. Absolutt verdt en visitt om man er i Tallinn!

Dagen etter vi dro fra Tallinn, så kom vi frem til Stockholm igjen, der turen startet. Vi hadde hele fredagen til å utforske Stockholm, så jeg og mamma tok en hop on-hop off buss her også, for å få med oss mest mulig på den siste dagen.

Etter en stund med sightseeing av bygninger, slott og historie, tok vi en "pause" for å titte litt i butikker. Jeg kjøpte meg en del fint på H&M Home, og siden det ble ganske tungt, så ble det ikke så mye mer etter dette faktisk, for da var det altfor mye å bære på, haha! Kjenner jeg meg selv rett så hadde det blitt enda mer å bære på om vi hadde gått innom flere butikker..

Vi fikk gått en runde i gamlebyen, tittet i de fleste souvernir-butikkene og sett på de koselige, gamle bygningene rundt om.

Jeg tok fri fra kameraet mitt mens vi var der, men tok noen bilder med mobilen for å ha som minner. Stocholm var en utrolig koselig by <3

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229