Den siste uken i paradis

På mandag hadde vi som sagt avslutningsfest med toga som tema. Festen var i hagen og det var utrolig hyggelig som alltid!
På tirsdag var solen prioritering og på kvelden dro en liten gjeng til en handlegate vi ikke hadde vært før. Vi spiste på en utrolig in restaurant som het Pascale, jeg spise kyllingbryst med fløtepoteter, peppersaus og stekte grønnsaker, herlighet så godt! Fikk kjøpt litt smått av souvernirer denne kvelden. Etter det dro vi en tur på Kabbalah for å danse!
På onsdag var det også stranden hele dagen og på kvelden hadde vi filmkveld i klasserommet en siste gang, vi så Despicable me 1 og 2, kjempe koselig!
Igår var det stranden og på kvelden dro alle sammen på Pascale igjen for å ha en god avslutningsmiddag sammen. En siste tur i handlegaten resulterte i flere souverninerer og armbånd til meg selv, hehe. På kvelden hadde vi en samling på et av rommene og deretter ble det en siste dansetur på Kabbalah. Alle var edru fordi vi skal reise så lenge idag, men det var en kjempe morsom kveld!
Nå sitter jeg på flyplassen i Mexico City og venter på neste fly til London, turen varer i 12 timer så jeg gleder meg ikke akkurat.. Har både Game of Thrones, Ringenes Herre og Fast and the furious jeg kan kose meg med, men må nok sove litt også. Nå skal det bli litt godt å komme hjem til Norge selvom det har blitt felt noen tårer idag..
Puerto Escondido, takk for meg<>

Sarah S og meg.

Birgitte, meg og Sarah S.

Bilder fra togaparty!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229