Detaljer: på rommet mitt

Interiør

Nå er ikke jeg en jente som er så flink til å holde rommet mitt rent eller ha alt på plass hele tiden, men sånn ellers er jeg fornøyd med rommet mitt:-) For litt over ett år siden fikk jeg endelig ut fingeren å malte veggene mine hvite, da passer jo alt interiør til. Nå lenge etter er jeg egentlig ikke helt ferdig! Jeg hadde planer om å male taket i samme slengen, men jeg har ikke fått gjort det enda, det kaller man latskap.. Her er hvertfall noen av detaljene på rommet mitt:

Her ser dere noen av suvernirene jeg har kjøpt iløpet av årene, jeg skulle ønske jeg hadde vært flinkere til å kjøpe for da hadde nok vinduskarmen min vært full av de!

Her er det en "E", som jeg fikk i bursdagsgave av søte Caroline, et gammelt bilde av pappa og en hund som også er fra Caroline!

Jeg har så altfor mange sko at det skulle jo ikke vært lov, så jeg har ikke plass til alle i skap osv, så noen blir rett og slett bare plassert på gulvet.

Bildene på veggen er bilder jeg har tatt selv, synes det er enda bedre med slike bilder når de er tatt selv:-)

Ja, jeg er Harry Potter fan til tusen.

Bildene på øverste hylle er av niesen min Josefine, så er det Oda, meg og Caroline og til slutt er det verdens søteste hund som bare er 8 uker.

-Hva syns dere?

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229