Dette hadde jeg aldri turt å gjøre i Norge

For en dag! I dag startet dagen lugnt, jeg stod opp sånn halv 9 tror jeg og gikk ned til frokosten og spiste litt forskjellig egentlig. Jeg tok meg noen pannekaker, stekte poteter og brødskive med gulost, litt av en blanding, ikke sant? Jeg tok meg også et par glass med eplejuice og en cappuccino, mmm!

Anyways, mer om selve dagen kommer i et eget innlegg. Jeg ville bare fortelle dere at jeg har utfordret komfortsonen min noe helt sinnsykt, jeg har gått på kino alene i Riga! Det er noe jeg aldri har gjort før og definitivt aldri kommer til å gjøre i Norge. Man tør liksom så mye mer på tur føler jeg, er ikke det litt rart? Det begynte nemlig å regne utover dagen i dag og siden jeg var ferdig med min lille sightseeing-runde, tenkte jeg det var innafor med kino. Jeg fant ut at de fortsatt viste The Maze Runner: Death Cure og den har jeg hatt lyst til å se på kino kjempelenge, det passet derfor helt perfekt!

Det var litt rart å gå i kø for å kjøpe billett og deretter si til ho kassedama at jeg bare skulle ha en billett, det er kun meg på tur liksom. Det gikk jo som smurt det, så da var det bare å mekke litt popcorn og digg. Alt i alt gikk det jo helt supert, ikke noe problem å dra på kino alene. Jeg gråt til og med litt der jeg satt for meg selv, haha.

Følg meg på Instagram - Følg meg på Facebook - Følg meg på YouTube

Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229