DIY: Regnbue-veggpynt

Hei alle sammen!


Nå kommer et DIY-innlegg om hvordan jeg lagde denne veggpynten😄 Jeg har sett dette tidligere på blant annet Pinterest og tenkte jeg skulle prøve meg selv en dag jeg hadde tid til overs. Ble ganske fornøyd med regnbuen til at det var første gang jeg prøvde meg! Om du ønsker å prøve deg du også, så kan du fortsette å lese:

Du trenger:

Garn i ønsket farger

Saks

Ståltråd

Tau

En stor synål

Teip

- Start med å klippe ønsket antall og lengde på tauet som skal bli regnbuen.

- Teip deretter de nederste delene slik at de nederste delene blir like lange, dette er for å kunne se hvor du skal begynne og avslutte med garnet for å få det så likt som mulig på begge sider. Teipen jeg har brukt syns ikke så veldig bra, siden jeg valgte gjennomsiktig😛

- Surr ståltråden rundt hver del du har, slik at det blir lettere å holde formen på regnbuen underveis.

- Da kan du starte med å surre garnet så pent du kan rundt delene!

- Bruk en ganske stor synål til å avslutte tråden med, jeg tok et par sting inn i tauet og klippet av tråden helt inntil så den ikke syntes.

- Når du er ferdig så syr du sammen delene fra toppen, denne delen syns jeg var mest tålmodighetskrevende, for det er ikke bare bare å sy sammen disse med en nål, haha!

- Når alle er sydd sammen og festet godt, så kan du fjerne teipen nederst og forsøke å løse litt opp i tauet, så endene blir litt mer rufsete, så er du klart! Om du ønsker å henge den opp på veggen sånn som jeg har gjort, så kan du sy fast en liten hank på baksiden eller bruke lim, det gjorde jeg!😄

Liker

Kommentarer

martineeljostveit
martineeljostveit,
Så gøy at du deler steg for steg <3 Kreativt
nouw.com/martineeljostveit
emiliehelle
emiliehelle,
Tusen takk for det 😃 <3
nouw.com/emiliehelle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229