Endelig fremme i Filippinene

Fillippinene

Hei fra El Nido, Filippinene!

Herregud, for noen timer det har vært for å komme hit.. Flyturene i seg selv gikk veldig bra, det tok ett fly på 6,5 time, et fly på 8,5 time og et fly på 1 time for å komme hit.

Vi landet til slutt i en by her på øyen Palawan som heter Puerto Princesa og denne byen er ca. 3-4 timer med bil unna El Nido.

Når vi endelig kom frem i Puerto Princesa, så stod det en sjåfør utenfor flyplassen med skiltet «Emilie Andersen and CO», vi fikk gått i vanen og satt oss klare. Etter rundt 15 minutter, så må vi bytte van, for de ville samle flere personer i en, og det er jo greit.

Sjåføren vår var ikke akkurat så veldig rask av seg, vi kjørte til et annet sted for å vente på 3 personer til, som skulle være med. Det tok 45 minutter! Min tålmodighet var ikke akkurat på topp da for å si det sånn, ikke etter så lang reise. Jeg ville bare komme meg fremover, siden det var snakk om 3-4 timer..

Uansett, endelig kom vi frem, klokken var 02:30 lokaltid og vi ville bare komme oss i seng.

Vi var (så klart) siste hotell som ble sluppet av og tror dere ikke håndbagasje-kofferten min ikke hadde blitt tatt med i den nye vanen vi byttet til?! Vi dobbeltsjekket når vi byttet van, men tydeligvis ikke godt nok. Her ligger alt av kamerautstyr, MacBook, alle kontantene jeg tok ut og mye mer... Herregud tenkte jeg, nå er alt borte.

Vi ordnet med sjåføren at han skulle ringe hotellet i dag, og de på hotellet sier at de er på vei fra Puerto Princesa igjen nå. Altså flaks?? Et mareritt har blitt til en drøm igjen. Tenk å miste alt det jeg hadde i den kofferten, det hadde vært helt forferdelig. Jeg så for meg at den helt klart var stjålet og borte for alltid.

Nå skal vi kose oss ved bassenget en stund, før vi tar en tur til byen for å titte litt

Ikke glem å følge meg på Instagram for mer bilder @emilie_helle og Snapchat «emiluss».

Følg meg på instagram: emilie_helle

Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229