Filmer og serier som gir Halloweenstemning

Generelt

Scream

/Serien finner dere på Netflix.

Serien handler om en gruppe ungdommer som blir angrepet av en seriemorder i en maske. Veldig inspirert av Scream filmene fra 90-tallet.

American Horror Story

/Alle sesonger finnes hos Prime Video.

American Horror Story har en handling for hver sesong, med de samme skuespillerne som regel. Min favoritt er sesong 2 som heter "Asylum" og sesong 4 som heter "Freak show". Det er mye blod og gørr i de aller fleste sesongene.

Halloween

/Halloween fra 2007 kan ses på TV2 Sum og og Apple og Halloween fra 2018 finner dere på blant annet Netflix og Tv2 Sumo.

Begge disse handler om Michael Myers som kommer tilbake etter å ha drept søsteren sin i filmen fra 1978. Han er tilbake for å drepe mer! I filmen fra 2018 dukker også Jamie Lee Curtis opp, som er med i originalen fra 1978.

Slasher

/Alle tre sesonger finnes på Netflix.

Hver enkelt sesong har en egen historie, slik som i American Horror Story og noen av de samme skuespillerne. Her er det mye blod!

Disturbia

/Finnes på blant annet Apple og Google Play.

Kale har husarrest hele sommeren og er overbevist om at naboen er en seriemorder, men det er ingen som tror på han! Dette er en av mine favorittfilmer når jeg vil ha litt spenning!

IT

/Finnes på blant annet Apple og Google Play.

Kommer vel ikke utenom denne listen uten å nevne IT! Jeg personlig syns filmen er helt grusom å se på, samtidig som den er kjempebra laga! Jeg har kun sett den to ganger, for jeg tør ikke se den alene og ingen vil se den med meg, haha!

The Haunting of Hill House

/Finnes på Netflix.

Shit, denne serien så jeg alene og det var noen ganger det kom noen lyder fra meg fordi jeg skvatt så mye, haha. Det er en bra historie, litt overnaturlig og kjempespennende! The Haunting of Bly Manor, som er sesong 2 kommer snart på Netflix også!

The Stepfather

/Finnes på Netflix

Michael kommer hjem fra millitærskolen til at moren har fått seg en ny mann, derav tittelen stepfather. Michael klarer ikke helt å stole på moren sin nye mann David, men ingen andre mener det samme.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229