Fine dager i London + caféanbefaling

London 2019
Den første helgen i juni dro jeg og Henriette en liten tur til London. Henriette har bursdag 21.06, så dette var bursdagsgaven min til henne.

Henriette hadde aldri vært i London før, så da måtte jeg jo vise ho en av mine favorittbyer!
London er ikke en favoritt uten grunn! Det er så mye å gjøre og se, at man nesten finner noe nytt hver gang man er der.

Siden Henriette ikke hadde vært i London før, så planla jeg å vise ho mest mulig og de stedene som er et must for turister som er i London for første gang.
For meg som liker å ta bilder og elsker å oppdatere blant annet Instagram og Snapchat, så er det gøy å planlegge litt restaurant-og cafébesøk før jeg drar steder. Før avreise fant jeg blant annet ut at vi måtte på en café som heter Farm Girl Café, for her har de fargerik mat og veldig bildevennlig kaffe.

Farm Girl Café finner man i Notting Hill, nærmere bestemt 59A Portobello Rd, Notting Hill, London W11 3DB.

Jeg bestilte meg en kaffe jeg hadde sett meg ut før vi dro, en blå kaffe som så veldig spennende ut, den heter Butterfly Matcha og i tillegg valgte jeg en digg avocado toast med egg og en Jack Tacos.

Toasten var helt amazing, en av de beste jeg har smakt! Jack Tacos var første gang jeg smakte der, det er en vegansk versjon av tacolomper med litt diverse innhold og en hjemmelaget barbeque saus, det var faktisk ganske godt! Anbefaler virkelig en tur til Farm Girl Café om du har lyst til å teste noe nytt og spennende + ta noen fine bilder om du er opptatt av sånt ;)
Butterfly Matcha og Chai Latte. På Henriette sin Chai Latte fikk hun en søt hund.
I løpet av turen har vi vært i Notting Hill, Camden Town, sett Tower Bridge, London Eye, Big Ben, Oxford Street, Carnaby Street og mye mer.

Før avreise hadde jeg laget en skikkelig guide, slik at vi skulle få med oss mest mulig på de dagene vi var der, så fra lørdag til mandag klarte vi å se og gjøre ganske mye. Vi fikk også shoppa så mye at nesten kofferten sprakk ;)

Noe som er veldig kjekt med London, er undergrunnen (underground), det er ganske enkelt å forstå seg på og det er heller ikke særlig dyrt. Vi tok for det meste undergrunnen overalt, med mindre vi var i nærheten av noe i gåavstand, noe vi egentlig sjeldent var, hehe.

Som regel når jeg er i London pleier jeg å bo på St. Giles som er rett ved Tottenham Court Road, men denne gangen bodde jeg og Henriette på Radisson Blu Edwardian Grafton Hotel. Det var fortsatt ikke så langt unna Tottenham Court Road, men rett ved hotellet var et annet stopp for undergrunnen, så vi kom oss dit vi skulle fra dét hotellet også.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229