Har det helt fantastisk!

Hei! De siste dagene har for det meste gått ut på å være på food prep, det kjedeligste som er her på gården å gjøre. På onsdag var det lapa-night igjen og denne gangen var temaet "hippie". Jeg fikk lånt en kjole og flettet noen små fletter i håret. Dagen etter kommer den triste dagen hvor mange drar, hele 22 stykk dro og det var tårer i alle ender her. Vi er veldig få igjen nå fordi det begynner å nærme seg jul, men vi fikk 9 nye volunteers igår.
Det kryr av filmfolk her som driver og filmer en serie på tysk, så jeg har vært en del i bakgrunnen og ble filmet en del når jeg var på baby-baboon walk her om dagen, håper det kommer på norsk tv etterhvert.
Inatt må ha vært den beste natten jeg noensinne har hatt, jeg og en annen jente hadde sleepout med den ene geparden som heter Atheno! (Bilder kommer forhåpentligvis senere). Det regnet litt på dagen i går og tenkte at sjansen min for å sove ute var null, men det var ment to be, for det var svarte skyer overalt og det lyna som bare det, men null dråper på kvelden og natten. Det var jeg og en jente jeg aldri har snakket med før som sov ute sammen, det var veldig koselig for det. Vi gikk med madrasser og soveposer rundt ni-tiden, og ikke før halv tolv kom han å la seg ved siden av oss. Det er en ganske ung guttegepard så vi opplevde både å bli jokka på begge to og han stjal puta mi og jokka på den også, men han ble ferdig etterhvert da, så da var han normal igjen, haha. Ikke mange som kan si at de har sovet ute med en gepard, men nå kan jeg krysse av det på bucket lista mi.
Fikk lastet opp hele fire bilder nå, jeej! Jeg tok bilde av skorpionen når jeg var på "night ride", veldig morsomt at de blir selvlysende med en spesiell lommelykt!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229