Hjemme fra Afrika

Nå har jeg fått kommet meg inn døra hjemme hos mamma, fått pakka ut litt og nå slapper jeg helt av! Er ganske så utslitt etter alle disse timene med reising. Mamma er hos bestemor og henter hjemmelaget tomatsuppe nå, så det skal bli godt, har savnet tomatsuppe kjempe mye.
På tirsdagskvelden spiste jeg og 10 andre som gjester, fordi de fleste av oss skulle hjem på torsdagen, det var utrolig koselig og vi fikk endelig litt god mat. Onsdagen var kjempe bra, på morgenen var jeg på Atheno walk igjen, men vi gikk bare i ca. 1 time sånn at vi fikk litt tid til de andre dyra også. På ettermiddagen var jeg på aktiviteten "tracking", hvor vi lærte litt om forskjellige fotspor blandt dyr og mennesker, og hvordan å finne de osv. På kvelden var det klart for "lion roar" med gjengen som skulle dra, vi tok en kjøretur bort til løvene for å høre at de brøla, men det skjedde aldri så det var litt kjipt.. Etter det var det lapa night, og denne gangen var temaet bare dress to impress, så jeg fikk lånt meg en kjole. Det var taler fra koordinatene etter maten, noen gråt, men jeg greide faktisk å holde meg, etter det var det fest og moro, men det orka ikke jeg fordi jeg tenkte på den lange reisen dagen etter.
Torsdagen kom og det var tid for å si hade til alle sammen, det var utrolig trist og da greide jeg ikke å holde tårene igjen, det var spesielt tøft å si hade til de tre jentene jeg har kommet nærmest; Vilde, Miriam og Laura. Vi har allerede avtalt reunion snart, så det blir bra.

Nå skal jeg kose meg med mat, godteri, hunden min og mange Disneyfilmer:-D

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229