Hjemme fra Gøteborg

Gøteborg 2013
Hei! Nå har jeg vært hjemme en stund og har fått slappet av en del, har bl.a. sett på Man of steel med pappa (den nye supermann filmen). Jeg har alltid likt supermann og filmen var bra, men veldig lang og kunne bli litt langtråkig for min del, men det er greit å ha sett den.

Jeg og Oda dro ut på byen i Gøteborg igår og det var greit med liv og folk. Siden vi stod opp såpass tidlig på morgenen ble jeg ganske sliten og trøtt utover og orket ikke like mye som Oda, som ble litt lenger enn meg. Det var deilig å komme seg i sengs for å si det sånn, vi hadde en lang dag med Liseberg og shopping, det tar på skal jeg si dere. Antrekket jeg hadde på ser dere på bilde her, det ble et typisk bilde i speilet denne gangen:-)

Cardiganen jeg hadde på meg var ett av kjøpene fra igår, jeg kjøpte den på H&M og den er super deilig og myk. Jeg tenker at jeg skal få lagt ut alle innkjøpene mine imorgen.

Helgen har ellers vært super og jeg har kost meg masse. Det er viktig med en girltrip innimellom og få kommet seg vekk fra sin egen by for noen dager.

Bukse - H&M// T-skjorte - Gina Tricot// Cardigan - H&M// Smykke - Oda sitt (tror det er fra Støy).

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229