Hjemme i Mexico igjen

De siste dagene har nesten bare gått til soving siden det ble så lite av det i California, så ikke noe kjempe spesielt som har skjedd egentlig.. På mandag startet vi med et nytt fag siden vi er ferdig med ex.fac, nå har vi altså startet med ex.phil. Læreren er veldig flink til å lære bort så det er jeg veldig glad for. Ex.phil er et fag som handler om filosofi og etikk.

Dagene nå går bare til å slappe av og lese i ex.phil boka. Igår var vi en liten tur på stranda, men det var for varmt til å ligge i sola, så vi lå i hengekøyer i skyggen. På kvelden ble det en liten tur ut siden det som alltid var Ladies Night på Kabbalah. Jeg dro hjem ikke så sent og er derfor i helt grei form idag heldigvis!

Idag har det vært skole og etter det har jeg og Sara bare ligget og chilla på rommet med filmer. Jeg fikk pakke fra pappa igår også forresten og i den var det holiday dip, tannkrem og munnskyll (siden jeg får sår i munn av vanlig colgate osv.), Sex and the City The Movie, Oppdrag Nemo og sesong 8 av One Three Hill. Ble kjempe glad, selvom jeg angrer litt på at jeg ikke ba om Urge.. Herregud som jeg savner Urge, haha!

Tenkte jeg skulle sette på Harry Potter og Fangen fra Azkaban nå også blir det vel også snart ut å spise en tur snart:-) Adios!

Slik så jeg ut igår. Forresten ny shorts fra Forever 21 og topp fra Ross i Los Angeles :-)

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229