Innkjøp i det siste

Alle har vel handlet på Ebay før? Der finnes jo alt mulig og i det siste har jeg tenkt på å kjøpe meg fjernkontroll til kameraet mitt, jeg har vært i butikker og spurt, men ingen har hatt til mitt kamera. Jeg søkte derfor på Sony fjernkontroll på Ebay og tok sjansen på at alt var som det skulle. Fikk den i posten her om dagen og den er jo kjempe kjekk! Jeg trengte ikke noe installering eller ledninger eller noe, bare gikk inn på innstillingene på kameraet og satt på fjernkontrollmodus, pekte på kamera og klikket, det var kjempe lett! Denne kostet heller ikke mange kronene, mye bedre enn å betale flere hundrelapper i en fotobutikk!

Håroljen min er nå på de siste dråpene sine, så nå blir det godt med en ny hårolje og et helt nytt merke som jeg enda ikke har testet ut (jeg vet mange har og alle sier den er bra). Satser på at det blir bra med Moroccan oil.

Her om dagen leste jeg en blogg om Smilelab, har tenkt å teste ut denne mange ganger, men har aldri fått kjøpt meg. Jeg så at hvis jeg brukte en rabattkode på Coverbrands.no fikk jeg 20%, så da fikk jeg Smilelab for 399,- istedet for 499,-. Det var jo utrolig bra deal.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229