Innkjøp: Nesten klar for Afrika

Idag har jeg og paps vært på Clas Ohlson og XXL og kjøpt inn ting jeg trenger til Afrika! Idag er det to uker til jeg reiser, helt sykt å tenke på!!

Jeg har selvfølgelig fått en liste fra GoXplore med ting jeg trenger der nede, så det gjorde det jo litt lettere:-) Ryggsekken er til når man skal ut å gå litt tur og må ha med vannflasker osv, notatboken er til den første helgen der nede, hvor jeg får en hel del informasjon som jeg må skrive ned så jeg husker. iPhone Survivor dekselet er for pappa sin del, haha, han er redd for at jeg skal ødelegge mobilen og at han ikke skal få tak i meg, men jeg tror nok det problemet er løst nå, for det ser ganske sikkert ut!

Myggnett er nok det viktigste for min del, jeg hater hater hater mygg og alle insekter så jeg kjøpte et ekstra stort et så jeg ikke får noe som helst dyr på meg mens jeg sover(!!) da dør jeg.. Denne turen er jo ikke en dans på roser, så jeg må forberede meg på å slite meg ut litt og har derfor kjøpt ikke ett, men to par jobbehansker, da tør jeg liskom å ta i mer og jobbe bra. Lommekniven vet jeg ikke helt hvorfor jeg må ha, men det er vel kjekt. Også har vi pappa igjen da, kjøper to hodelykter til meg for å ha en i reserve, haha.

Nå mangler jeg bare medikamenter, som f.eks hodetabletter og jerntabletter, også noen flasker med antibac så er jeg klar for å reise!!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229