Jeg er i Krakow!

Polen 2015

Herre, det er søndag kveld allerede og jeg skal hjem imorgen alt! Jeg har nå vært i Krakow de siste to dagene HELT alene! Det har vært litt småskummelt såklart, men det har faktisk gått veldig bra. Jeg bestemte meg for ikke så lenge siden å bruke langhelga mi på noe fornuftig istedenfor enda en helg på sofaen, så da ble det en tur til Polen, et land jeg aldri har vært i før, så nå kan jeg krysse dette av på lista mi også.

Når jeg landa etter knappe 1t og 40 minutter tok jeg taxi inn til gamlebyen og til hotellet som heter Hotel Alexander. Jeg har fått rom i første etasje og her er det helt fint etter hva man kan forvente av et 3 stjerners hotell, jeg skal jo bare sove her alikevel, ikke sant?

Når jeg fikk roet sjela litt kom jeg meg ut i kulda og stakk nesa mot markedsplassen som jeg fant ved hjelp av kartet jeg fikk av hotellet. Selvom jeg for en gang skyld landet ganske tidlig hadde det allerede blitt mørkt, men jeg fant frem! Markedsplassen var veldig koselig og jeg endte med å bruke en 2 timer eller noe på å titte meg rundt om kring. Jeg var til og med og titta inne i en kirke som var veldig fin. Jeg turte nesten ikke ta bilder inne i den siden jeg følte det var litt tabu, men et par ble det jo.

Middagen tok jeg på selveste McDonald's og desserten ble en frappe på Starbucks. Siden jeg er veldig kresen og ikke er noe særlig glad i å prøve noe nytt så ble det sånn, haha!

Når jeg kom frem på hotellrommet igjen var klokka bare halv 8, jeg tenkte egentlig at jeg skulle ta kvelden, men så begynte jeg å sjekke ut kartet og så at det var et kjøpesenter ikke så langt unna. Så da kledde jeg på meg igjen og fant søren meg frem på første forsøk og tok en liten runde på Galeria Krakowska. Jeg fikk som vanlig med meg et par sko, denne gangen ble det Nike Air Max.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229