Klar for avreise til Mexico

Herregud, nå er tiden snart inne for å sette nesa mot Mexico(!!), rettere sagt inatt, men herregud som jeg gleder meg nå. Ikveld skal jeg ut å spise med jentene mine på Pizzanini, det blir koselig! Inatt, ca. halv 3 kjører pappa meg til Gardermoen og når jeg kommer frem skal jeg møte de andre elevene, både gruer og gleder meg til den delen, masse nye mennesker på en gang.

Jeg har brukt de siste dagene på å pakke så godt jeg kan og jeg håper for guds skyld jeg ikke har glemt noe nå.. Og så satser jeg på at jeg får igjen kofferten, haha.

Flyturen kommer til å bli laaang, først skal vi ta fly til London og deretter til Mexico City, sistnevnte tar ca. 12 timer... Jeg har tatt med meg bok, masse filmer og Macbooken min, håper strømmen holder seg sykt lenge for å si det sånn.. Det er jo heldigvis tv-skjerm til hver og en på flyet til Mexico City så det blir vel ikke så ille regner jeg med. Når vi ankommer Mexico City skal vi møte to som jobber på skolen og dra på et hotell for å sove der over natten. Dagen etter tar vi en kort flytur til Puerto Escondido hvor jeg skal bo i tre måneder, wii!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229