Liseberg og shopping

Gøteborg 2013
Hei, gårsdagen gikk overraskende bra, jeg og Oda kom oss på riktig buss mot Gøteborg og fra bussterminalen her i Gøteborg tok vi taxi videre til hotellet vårt. Hotellet skuffa litt, men det er ganske så koselig uansett da, så det overlever vi:-) Vi gikk nesten ut med en gang igår og fikk oss noe å spise, så dro vi hjem på hotellrommet og sov litt.

Nå sitter jeg og Oda på hotellrommet og er slitne som få! Vi stod opp tidlig idag og spiste frokost på hotellet Vi var utafor Liseberg sånn halv 11, men fant ut at det åpnet ikke før 11, haha! Når vi endelig kom inn gikk vi og tok Balder, berg og dalbanen. Jeg er ikke såå fan av karuseller, men det gikk helt greit, jeg lo etterhvert, men det er pågrunn av latteren til Oda, haha. Etter det gikk vi og tok tømmerstokken som jeg greide å glemme mobilen min i, men fikk HELDIGVIS den tilbake etter at den fikk en runde på tur alene stakkar, men det gikk bra, fjoo! Etter denne gikk vi å tok "höjdskrekken", fyy den er ikke noe for de med høydeskrekk (altså meg), men vi endte opp med å ta den to ganger på rad.. Oda er litt tøffere enn meg, så hun måtte ta en karusell alene stakkar, men jeg takler ikke alt mulig!

Når vi var ferdig med alt, slappet vi av litt med sukkerspinn og deretter bestemte vi oss for å dra og shoppe "litt". Det ble ikke litt for å si det sånn, huff.. Men jeg er veldig fornøyd med dagen uansett hvor blakk jeg har blitt! Nå skal vi dusje og ordne oss også tar vi turen ut etterhvert. Innkjøpene mine kommer nok ut i løpet av noen dager!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229