LONDON DAG 2

London 2014
På fredag stod vi opp tidlig og tok t-banen til Camden Town, der spiste vi på en diner til frokost. Etter det tittet vi litt i gatene og shoppet smått. Utrolig koselig der!

Etter vi var ferdige der tok vi t-banen til Kings Cross for å se på 9 3/4 fra Harry Potter. Der var det kø for å få tatt bilde med vogna, så det droppa jeg, tok bare bilde av selve vogna jeg, var moro å se!

På kvelden etter litt shopping i Oxford Street var det tid for konsert på O2 arena! Etter vi fikk hentet billettene våre kom vi oss endelig inn og opp i setene våre. Da jeg satt meg ned og så hvem som varmet opp ble jeg helt satt ut, det var DEMI LOVATI som varmet opp for Enrique Iglesias, jeg ble sykt glad da jeg så det var ho. Ho sang blandt annet Let It Go, Neon Lights og Skyscraper. Når Enrique Iglesias kom en stund senere var det også kjempe moro!

Når konserten var ferdig tenkte vi å ta t-banen hjemover, men alle som var på konserten tenkte jo det samme, så det ble jo en insane kø utenfor. Da hoppet vi bare i en taxi så vi slapp køen, utrolig deilig. Vi ble sluppet av ved parlamentet for å se Big Ben med lys på kvelden og etter det tok vi buss til KFC for å spise kveldsmat. Med slitne og vonde kropper kom vi oss endelig i seng.

Igår var det bare å dra rett til flyplassen for å ta flyet hjem igjen. Fikk akkurat igjen kofferten med tre par nye sko og en del nye klær. Det var en super tur:-D

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229