Min første gang..

Jeg har startet å rydde i bildene mine her på Macen og det er så mye moro og gamle bilder som dukker opp. Det fikk meg til å tenke på gamle dager og derfor tenkte jeg at jeg skulle ha et slik "min første gang" innlegg👌😄

Mitt første møte med alkohol:

Første gangen jeg smakte alkohol var vel på juleballet vi hadde i 8. klasse, jeg husker jeg drakk to Kalinka rusbrus og selvom det smakte helt forferdelig så husker jeg at jeg følte meg såå kul!😂

Min første BH:

Jeg troor kanskje første gangen jeg kjøpte meg en bh var i 6 eller 7. klasse, jeg hadde ikke de største puppene enda, men hadde så lyst på en for å føle meg litt voksen. Jeg husker det var en BH med Snoopy på, hahha!

Mitt første møte med sminke:

Jeg tror også dette var sånn i 6 eller 7. klasse, jeg brukte altfor mørk brunkrem, med brunkremskille så klart, og masse eyeliner! Det var ikke så pent da for å si det sånn!

Min første piercing:

Det var i navlen og dette var i 9. klasse, jeg husker det så godt! Jeg var hos en venninne med tre andre venninner og vi hadde kjøpt en kanyle på apoteket som vi skulle bruke for å ta piercing i navlen. Jeg tror det tok rundt 2 timer og mange stikk før vi endelig fikk inn selve piercing-smykket, for den kanylen var jo ikke stor nok i det hele tatt! Herregud, det var så mye blod! Jeg ble fornøyd da og har den enda, haha!

Min første tattovering:

Min aller første tattovering tok jeg faktisk når jeg var 14 år (!!), flaks for meg at jeg er en person som sjeldent angrer på ting, jeg elsker den like mye i dag😄 jeg tok en hundepote på hofta!

Min første mensen:

Herregud, jeg husker dette så godt også! Alle andre hadde jo fått det før meg, jeg fikk det under en måned før jeg skulle fylle 13 år, jeg husker til og med datoen, 6 oktober😂 Jeg var på kristenleir av alle ting, jeg elsket faktisk å dra på dette, og her fikk jeg så klart mensen første gang. Jeg hadde ingenting for mensen og spurte Julie om jeg kunne få ett bind, men hun hadde bare tamponger og jeg tenkte bare hell no! Så da ble det papir istedenfor da, hahhah!

Mitt første kjæledyr:

Ååh, kanina mi var det første kjæledyret jeg hadde, han het Sofus og var grå og supersøt! Han var ikke så sosial seg og hvis jeg hadde han inne så bare tissa han på meg, men jeg var glad i han for det!

Min første jobb:

Første jobben min fikk jeg når jeg var 15 år, da jobbet jeg på Eventyrfabrikken og der jobbet jeg faktisk helt til etter russetiden! Det var ikke verdens beste jobb, men man fikk bacon snacks på kjøpet, (egentlig ikke, snikspiste) så det var verdt det allikevel😃

Jeg runder av dette innlegget med verdens kleineste konfirmasjonsbilde ever, jeg trooor jeg døør, hahahah!

Liker

Kommentarer

benedikterv
benedikterv,
Åå, haha, morsomt! Jeg husker også at min første BH var med snoopy på!
nouw.com/benedikterv
emiliehelle
emiliehelle,
Hahah, så moro at det ikke bare er meg😂👌🏼
nouw.com/emiliehelle
IP: 82.99.3.229