Nå er stua og kjøkkenet klart for sparkling!

Interiør

I samarbeid med posterstore.no

Hei alle sammen!😄

Nå går det virkelig unna i huset om dagen. Vi får en sparkler/maler inn her i morgen som endelig skal slå seg løs i stua og på kjøkkenet. Etter flere måneder med gipsing av tak og vegger er det endelig klart. Det har tatt såpass lang tid fordi jeg og Henriette har gjort alt selv og vi er veldig flinke til å ta oss pauser og kose oss, haha!

Når han er ferdig med dette, så kan vi endelig starte å skru kjøkken! Nå ligger kjøkkenet i esker rundt om i hele huset, for at det skal være god nok plass til å komme seg rundt i stua og kjøkkenet til han som skal jobbe. Ææ, gleder meg til å jobbe med kjøkkenet, selv om jeg vet at det kommer til å bli vanskelig og en skikkelig tålmodighetsprøve.

Over til noe annet! Jeg er så heldig som har fått lov til å bestille hjem noen kule postere og rammer fra Posterstore! Gleder meg til å innrede stue og kjøkken med postere!

Jeg har flere ganger bestilt fra Posterstore og er superfornøyd med både posterne og rammene, de har et kjempeutvalg av begge deler! Jeg er veldig stor fan av svarte rammer, men har også noen i eik fra tidligere, de er så fine! Dersom du er nysgjerrig på utvalget til Posterstore så finner du alt du trenger på hjemmesiden 😄

Ved å bruke koden "emiliehelle20" får dere 20% rabatt på alle rammer!

Husk koden for rabatt! "Emiliehelle20" i kassen for å få rabatt på alle rammer😍

Liker

Kommentarer

modernmokosh
modernmokosh,
Så sjukt fine postere! Lykke til med sparkling og maling 🤗
nouw.com/modernmokosh
emiliehelle
emiliehelle,
Tusen takk for det<3
nouw.com/emiliehelle
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
så fint det blev! snygga posters lyfter ju ett rum så otroligt mycket! 😃
nouw.com/angelicacarlsson
IP: 82.99.3.229