Nå er vi fremme i...

Heihei, alle sammen!

I går pakket vi ferdig bilen og kjørte turen bort til Balestrand! Bilturen tok rundt 9 timer tror jeg, med noen stoppesteder for å lufte Saga, fylle bensin og kjøpe iskaffe. Jeg elsker virkelig bilturen bort hit, det er så mye pent å se på! At man kan bli så fascinert av noen fjell og snøtopper er kanskje litt rart, men sånn er det når man er fra Østfold vel😂 Som jeg har nevnt tidligere, så har familien til samboeren min hus i Balestrand, noe som er veldig deilig, i hvert fall i år som vi ikke kan reise utenlands.

Dette var Saga sin første ordentlig lange biltur også og det gikk faktisk ganske greit. Hun pep noen ganger når hun kjedet seg, men skjønte fort at det bare var å sove videre! Herlig at det ikke er noe problem å reise hit flere ganger.

Vi skal være her frem til tirsdag neste uke, så vi får altså over en uke med litt feriekos, sett bort i fra at jeg jobber i dag og Henriette jobber med eksamen noen dager denne uken. Veldig kjekt med hjemmekontor og hjemmeeksamen sånn sett, det kan tas med hvor som helst!😄

Planene er ikke så store annet enn å slappe av, drikke øl, gå tur i fjellet og bare nyte fri fra oppussingen hjemme.

Saga har fått ny venn i nabolaget, nabohunden Kira❤

  • Norge

Liker

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Så härligt att vara framme efters å lång tids åkande, men WOW vad vackert!! Ha det nu så himla bra vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
emiliehelle
emiliehelle,
Tusen takk for det<3 det er helt nydelig her!!
nouw.com/emiliehelle
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229