Namibia, 14 november

Etter frokost idag ble jeg satt opp på "food prep" igjen, kan rutinene mye bedre nå, men har egentlig ikke fått gjort noe idag pågrunn av en innspilling av en tysk tv-serie. Jeg og en jente til fra Snoobabs måtte komme med de tre baby-lammene også valgte de å bruke en av de til innspillingen. Det er et barnetv-program antar jeg for det var en bamse med osv. Uansett, mens hun andre holdt styr på den som skulle være på kamera, måtte jeg være barnevakt for de to andre og de er akkurat som små barn og de går hver sin vei hele tiden, så det var ikke så lett. Det tok ca. 2 timer så vi rakk ikke gjøre noe av mating eller rydding.

Etter lunsj idag, som bestod av to kyllingvinger, la jeg meg i skyggen og sov en time med musikk på øra. Det var utrolig deilig, så det tror jeg kommer til å bli en daglig greie. Etter dette så kom jeg på "Audrey-interaction", Audrey er en blind ape (husker ikke hva slags) som har et eget bur og som daglig blir enten sunget for, eller lest for. Så det var bare meg og Audrey alene i to timer, så jeg leste høyt fra Harry Potter og fønixordenen, på engelsk mens hun innimellom holdt meg i hånden, og innimellom spiste osv.. Følte meg ganske dum der jeg satt, men hun sovnet etterhvert så da fungerte det vel.

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og skal snart vaske litt klær tenkte jeg, alt blir jo møkkete etter 5 minutter her nede, men er greit å få gjort rent litt hvertfall:-) og i det jeg skriver dette begynner det å regne som bare det, så da gidder jeg ikke..

Dette er Audrey, grunnen til at hun er blind er at den forrige eieren hun hadde, hadde henne lukket inne uten lys (tror jeg det var) og når hun først ble reddet og tatt med ut i lyset så tålte ikke øynene hennes det, stakkar!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229