Namibia, 17 november

Hei, går noen dager mellom hver gang jeg får blogget, men har rett og slett ikke tålmodighet til bildeopplastingene, og innlegg uten bilder er kjedelig! Akkurat nå har jeg lunsjpause, så jeg og Vilde har gått tilbake til hytta vår, vi har dusjet og nå ligger vi rett ut i hver vår seng med musikk på øra! Veldig deilig med 2 timers pause midt på dagen.
Igår hadde jeg en ganske kjedelig dag, humøret var ikke på topp, men det ble bedre utover dagen, man har jo alltid dårlige og bra dager.. Dagen min startet med "morning tour" hvor noen volunteers er med på turisttur for å mate dyr og ta litt bilder. Bilen var smekkfull med turister så jeg og tre andre måtte sitte bakpå mathengeren uten tak og det var nesten ikke mulighet til å sitte på den fordi den var stekende varm.. Siden dagen startet med det så var det nok der humøret mitt sank. Etter litt mating var det en liten pause med kaffe og kake, men siden vi "bare" er noen usle volunteers så må vi vente til sist og da ble det ikke noe til overs selvfølgelig, og da merket jeg at blodsukkeret mitt var lavt og kunne trengt en liten kake, men.. Så alt bare lappet seg over hverandre! Men etter en pause med cola og kitkat i lunsjpausa ble det bedre heldigvis. Etter pausa så bare matet vi resten av dyrene og så var det tid for fotball, men jeg bare så på, for jeg har ikke noe styrke eller energi til noe ballspill i denne forferdelige varmen.
Siden nesten ingen er i villagen i pausa er internettet mye bedre, så her er noen bilder som jeg fikk tatt på turen igår:

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229