Namibia

Heihei, jeg tenkte jeg skulle skrive litt om reisen min til Namibia som skjer om 57(!!!!) dager.

Jeg har alltid hørt om Goxplore og med en gang jeg tenkte jeg ville til Afrika å jobbe som frivillighetsarbeider gikk jeg inn på nettsiden dems for å sjekke ut litt, og før jeg visste ordet av det, hadde jeg sendt inn påmeldingsskjema til programmet i Namibia med avreise 7. november.

Det tok en stund før jeg fikk bekreftet at det var plass til meg på denne tiden, men jeg måtte først betale depositum på 2000,-. Når jeg endelig fikk beskjed om at det var plass til meg denne datoen fikk jeg masse skjemaer jeg måtte fylle ut, inkludert visumsøknad for at jeg skal få lov til å reise til Namibia, dette ordner Goxplore, man må bare fylle ut alt og skrive under og levere til de:-)

Når det kommer til flybilletten gjorde jeg en stor feil, jeg hadde fått så mye informasjon på en gang, at jeg glemte at dagen jeg skal hjem må jeg reise med fly etter 16:00, og jeg bestillte først flybillett hjem 12:40.. Jeg har nå fått byttet flyavgang, men må betale ekstra penger. Dermed gikk flybillettprisen min fra ca. 7 500,- til 11 000,-, utrolig kjipe penger, men som sagt, min egen feil. Selve programmet koster 17 900,- for 4 uker, så tilsammen betaler jeg da ca. 29 000,-. Ettersom både kost og losji er med i prisen så kommer jeg nok ikke til å bruke så veldig mye mer enn det heller.

Mer informasjon finnes på nettsiden dems her.

Bildene er fra nettsiden til goxplore:-)

Er det rart jeg har lyst til dette? Jeg kommer aldri til å ha lyst til å dra tilbake til kjedelig Norge igjen..

Jeg kan ikke akkurat si jeg gleder meg til 24 timer med fly, men det er nok heelt sikkert verdt det tenker jeg.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229