Ny jobb og nytt hår

På tirsdag fikk jeg en telefon fra jobben jeg søkte på noen dager før og de lurte på om jeg ville komme på intervju dagen etter, da var jeg i ekstase!

På kvelden satt jeg hjemme og kjedet meg ihjel og tenkte derfor å gjøre litt endringer med håret mitt. Jeg gikk på badet og tok fatt i saksa og klippet meg! Jeg er en person som hater frisøren, de får aldri til akkurat sånn jeg vil, så jeg gjør det heller selv! Jeg bestemte meg for å klippe meg til skuldrene. Jeg ble fornøyd med resultatet selvom det var sykt uvandt!

Onsdagen kom og jeg dro på mitt første intervju hos et vikarbyrå klokka 11. Etter intervjuet ble jeg ringt opp og de lurte på om jeg kunne dra videre på et annet intervju der jobben ligger. Jeg kastet meg i bilen og møtte opp klokka 13 og var klar for nytt intervju. Jeg syns det gikk kjempe bra og igår ringte de meg og sa jeg skal starte nå på mandag, woho! Jobben jeg har fått er for Canal Digital, der skal jeg være kundebehandler, altså hjelpe kunder som trenger hjelp eller ta i mot nye kunder osv. Endelig har denne jenta jobb også!

Fikk en pakke i posten igår fra Ebay også, en pakke med fisheyelinse som passer til iPhonen, sykt kult syns jeg! Slik ble håret mitt forresten:

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229