Mistet mobilen og forsinket fly til Miami

Miami 2017

Woop woop! Nå sitter vi på Gardermoen og venter på at flyet skal gå. Flyet skulle egentlig gå 15:35, men det er forsinka til 20:10 i kveld😨

Herregud, som denne ferien startet dårlig! Caroline sjekket flyet på Gardermoen sine sider når vi stod opp klokken 6 på morgenen i dag, og fikk beskjed at flyet var forsinket til kl. 19:15, jaja tenkte vi, men en time senere ble det utsatt til kl. 20:10, som er foreløig avgangstid, jeg håper virkelig ikke det utsettes enda en gang!

Vi tok toget fra Sarpsborg til Oslo S og videre til Gardermoen derfra. Når vi kom på Gardermoen oppdaget jeg at telefonen min var borte vekk. Hjertet mitt sank og jeg gikk ned til parongen for å sjekke om den kunne ha falt ut av lommen min der, men neida. Caroline ringte telefonen min 5 ganger og til slutt var det en som tok den! Det var takk og lov konduktoren som fant den, og han skulle med toget tilbake igjen en time senere. Vi ventet på toget når han kom og herregud jeg var glad når jeg fikk telefonen min igjen fra en NSB engel, snakk om flaks!

Nå har vi hvertfall fått sjekket inn, sendt avgårde bagasjen, kjøpt det vi skal i tax-free'n og har fått satt oss ned på O'Learys og tatt oss litt mat og øl og senket skuldrene, nå er det kun 4,5 time igjen til flyet går, haha!

Liker

Kommentarer

Beingaldiss
Beingaldiss,
Så kjipt å høre!🙁 Men men! Det blir ferie og du fikk igjen telefonen din! God tur <3
nouw.com/beingaldiss
emiliehelle
emiliehelle,
Jaa! Det blir bra til slutt😄 Tusen takk!❤️
nouw.com/emiliehelle
benedikterv
benedikterv,
Åååå, nei så kjipt. Håper dere får en fin tur videre og koser dere glugg i hjel, og at det ikke blir flere uventede overraskelser. Jeg er skikkelig misunnelig forresten!!!!!
nouw.com/benedikterv
emiliehelle
emiliehelle,
Jaa! Tusen takk, jeg satser på det selv😄👌🏼
nouw.com/emiliehelle
IP: 82.99.3.229