Påskefest, eksamen, poolparty og stranda

Påskefesten på lørdag var kjempe morsom som alltid, vi hadde ølstafett og stolleken! Samtidig kom fallskjermfolkene med film og bilder til oss, vi så på filmen på storskjerm i hagen. Når vi dro på byen måtte jeg bare gå hjem med en gang for varmen var uutholdelig så det var jo flaut hvor svett jeg var, jeg var heldigvis ikke den eneste, haha.
Ellers gikk nesten hele forrige uke til å lese til eksamen, som vi hadde på fredag. Eksamenen gikk egentlig helt greit, tror jeg. Etter eksamen var det tidsforskjell poolparty, sånn som forrige gang. Vi ble servert mat ved bassenget, utrolig deilig! På kvelden var jeg og Sara så slitne at vi gikk å la oss halv 10!
Dagen etter dro vi noen folk til stranda som heter Playa de Coral, kjempe fint sted! På kvelden var det duket for meksikansk aften hvor vi jentene fikk låne meksikanske kjoler og ble pyntet på håret. Vi fikk se på meksikanere som danset og fikk servert mat:-) vi dro på byen etterpå, men jeg dro tidlig som vanlig fordi det var så varmt, haha!
Igår dro vi en gjeng til en strand som heter Agua Blanca, den ligger en halvtimes tid unna, denne var også veldig fin, men det gikk ikke an å bade så veldig fordi bølgene var så store som vanlig..
Nå har jeg nettopp hatt spanskeksamen, tvitvi! Ikveld er det tid for avslutningsfest (:-(((), vi skal ha tema idag også, idag er det togaparty så jeg må gå å finne meg et laken jeg kan ha på.
Nå er det bare noen få dager igjen er, det er helt sykt å tenke på, men det skal bli veldig godt å komme seg hjem også!

Påskefest, moro at de aller fleste hadde noe gult på seg.

Poolparty.

Playa de Coral.

Meksikansk aften.

Agua Blanca.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229