Peggy Porchen og Camden Town

London 2018
Dag 2 i London gikk ut på å finne "instavennlige" steder, som jeg hadde lest om i en artikkel jeg fant på Pinterest før avreise.

Første stopp gikk til Peggy Porchen, hit fikk jeg lyst til å dra fordi det var en utrolig kul café, med et unikt utseende, i følge bilder. Jeg tok t-bane og gikk en stund med gps før jeg fant frem og det var absolutt verdt turen, men jeg kom litt for tidlig på våren til at det var på sitt fineste. Det er som regel blomstervegg rundt inngangen osv, men når jeg var der, drev de å malte veggene og det var ingen blomster å se. Uansett, nabolaget var utrolig koselig og turen var som sagt verdt besøket.
Adresse: 116 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ
Neste stopp med t-bane gikk til Camden Town, her har jeg vært tidligere også, men jeg syns Camden Town er et utrolig koselig sted, så jeg måtte tilbake.

I Camden Town er det koselig å bare gå rundt, men det finnes også mange kule caféer, bygninger som er tagget på, vintagebutikker og mye forskjellige valg av matboder.
Adresse: Camden Town, London NW1 8QL
Etter Camden Town som inneholdt vintageshopping og kinamat fra en av matbodene, gikk turen videre til London Eye og Big Ben. Disse to attraksjonene er noe jeg liker å få med meg hver gang jeg er i London. Big Ben er for tiden pakket inn fordi de restaurerer den, men London Eye var like fin som alltid.

Videre gikk turen til Tower Bridge igjen, for jeg måtte jo få med meg den i dagslys også! Den var nesten finere i dagslys, for da ser man den turkise fargen ordentlig. Jeg fant meg en Starbucks rett bak Tower Bridge og bestilte meg en frappe, satt meg ned utenfor og bare nøt utsikten av broen. Den er virkelig noe for seg selv.
Adresse: Tower Bridge Rd, London SE1 2UP

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229