Phi Phi Island for en dag

Krabi 2019
(Solnedgangen dager før Phi Phi)
Phi Phi er en øy jeg har hørt om lenge, samme med Phuket, Pattaya osv. Jeg har dog aldri vært der, så jeg tenkte nå som vi var så nærme Phi Phi, at det passet med en tur hit.

I Ao Nang er det hundrevis at boder som selger guidet turer hit og dit, men vi tenkte å gjøre det enkelt når vi skulle til Phi Phi for kun en dag. Vi bestilte derfor en ferjebillett tur-retur Ao Nang - Phi Phi. Ferjeturen tok et par timer frem og tilbake, men absolutt verdt det for en dag allikevel.

Vi fikk rundt 3-4 timer på å utforske før ferja gikk tilbake igjen.
Selve øya var veldig koselig, men også større en vi hadde sett for oss, det var mye vi ikke fikk sett. Siden vi ikke valgte å være med på en guidet tur, fikk vi ikke kommet oss rundt på øya, men vi kom oss ned til en fin strand som vi la oss ned på og nøt en iskaffe.

Vi tok lunsjen på stranda og det var utrolig fint å sitte langs stranda mens man høvla innpå med litt mat etter noen timer i solen.

Neste gang jeg skal til Thailand vil jeg absolutt få med meg mer av hva Phi Phi har å by på, ser ut som det er mye fint man kan oppleve!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229