Reisetips: Dette burde du ha i håndbagasjen

Fillippinene

I morgen er avreisedagen her! Oh my god, jeg gleder meg helt sykt mye!!

I dag er jeg på jobb for siste gang på 15 dager, det er jo bare deilig å tenke på

I den anledning at jeg reiser i morgen, har jeg laget et innlegg med hva man burde ha med i håndbagasjen sin når man er på tur. Jeg har reist en del i livet mitt og har derfor blitt flinkere og flinkere til å pakke med årene. Før hadde jeg med med 8 par sko og 20 antrekk for 6 dager liksom, nå er jeg litt mer rutta, både på koffertpakking og håndbagasje.

Vi skal reise i ca. 35 timer før vi endelig er fremme i El Nido, Palawan i Filippinene(!!) og da er det greit å ha litt å gjøre på reisen og å holde seg fresh.

Her kommer mine tips til hva du burde ha med i håndbagasjen:

- Å høre på musikk eller å se på film kan bli kjedelig i lengden, derfor er det perfekt å ha med noen bøker, så man kan få tiden til å gå.

- På flyet er det alltid så tørr luft, så det er deilig å kunne smøre ansikt, lepper og hender og gi det litt fuktighet. Pakk med håndkrem, ansiktskrem og leppepomade! Bare pass på at det er under de 100 ml man har lov til å ha med på fly.

- De fleste har i dag powerbanker for å kunne lade mobilen ved lange turer, men om man har en mellomlanding og har mulighet til å lade på vanlig måte, så er det gull! Det er ikke overalt det er «vanlige» uttak, så en adapter er et must. Da sparer du powerbanken litt og kan heller bruke den ved en senere anledning.

- Navnelapp på håndbagasjen er også veldig kjekt! Jeg går rundt med en helt vanlig, svart koffert som håndbagasje og det er jeg ikke alene om. Derfor er det greit å kunne ha både et kjennetegn og informasjon tilgjengelig om noen skulle ta den ved en feil. (Ja, jeg har navnelapp fra Harry Potter, hehe)

- Reisedokumenter er i hvert fall et must! Mange går i dag rundt med dette på mobilen, som helt sikkert fungerer bra, men jeg liker å ha dette på papir. Her har jeg alt fra bussbilletter, flybilletter, alle reisetider og informasjon om hotellet på ett og samme sted.

-Headset eller ørepropper er viktig å ha for å ikke kjede seg i hjel. De aller fleste langdistanse-fly har i dag skjermer for alle, slik at man kan se på film og serier, jeg syns da det er best å ha sitt eget utstyr. Ørepropper man får på fly er ofte gjenbruk, og det er lite deilig å tenke på alle de ørene som har vært der tidligere..

- Okei, jeg sliter ekstremt med hovne bein når jeg reiser, så dette er nok ikke for alle! Jeg reiser med slike sexy støttestrømper, for å forhindre at beina mine skal bli til ballonger. I tillegg er det kjekt å ta et par aspirin før avreise, aspirin er nemlig blodfortynnende og hjelper da mot hovne bein. Hei fra gamla sjæl kan du si!

- Jeg vet ikke hvor mange flyturer jeg har vært på, hvor jeg har glemt kulepenn! Nesten overalt må man fylle ut skjemaer før landing og så videre og det er så kjedelig å sitte på flyet uten å kunne fylle ut skjemaet før du kommer frem til en servicedesk.

- Paracet er utrolig viktig, i hvert fall for meg som sliter med hodepine! Ingenting er verre enn å reise med hodepine.. Man blir slapp og kvalm og tiden går 3 ganger saktere enn normalt.

- Sist, men ikke minst powerbank! Det er så kjekt å kunne lade hvor og når du vil uten å være avhengig av et uttak.

Følg meg på:

Instagram

Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229