Roskilde

Jaa, nå er det sommer for fullt, spesielt her i Østfold, jeg dør jo halveis bare av å gå ut av døra..

Forrige uke var jeg på Roskilde festival i Damark og det var en fantastisk uke, veldig slitsomt og lite søvn, men hele opplevelsen i seg selv var kjempe gøy! Det skal gjøres neste sommer også! Iløpet av alle dagene vi var der så så vi bare på to konserter, men det var de to viktigste konsertene i mine øyne så det gikk bra! På torsdagen var det nemlig Outkast klokka 6 og senere var det The Rolling Stones, utrolig morsomt å se begge dela! Tok overraskende nesten ingen bilder der og det er kanskje like greit, for man var ikke akkurat på sitt fresheste der..

Planene mine for resten av sommeren er helt blanke, men håper jeg får litt ut av denne sommeren nå som jeg ikke har jobb (uff, trenger penger). Jeg leter alt jeg kan etter jobb også forresten, for det er jo greit å ha litt penger etterhvert kan man si.. Skrik ut hvis du vet om noe som hadde passet for meg innen Østfold-området ;-)

Kjedet meg og tok noen bilder istad btw, sånt skjer når man ikke har stort å finne på og alle vennene dine jobber, haha.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229