Safari dag 2

Safari og Zanzibar 2017
Idag kommer et innlegg om torsdagen som var, som jeg skrev i forrige innlegg så dro vi fra hotellet med wifi til en camp midt i savannen i Serengeti Nasjonalpark hvor vi har sovet i telt og der var det ikke internett for å si det sånn.

 

På torsdagen altså, så dro vi tidlig om morgenen og bilturen frem skulle ta 5,5 time ca. Timene gikk faktisk veldig fort fordi det er mye spennende natur og dyreliv å se langs veien.

Vi fikk se giraffer, zebraer, et par leoparder og til og med en gepard midt ute på et jorde som guiden vår så, helt utrolig!!

Vi har også sett mange forskjellige fuglearter og hjortetyper.
Kameraet mitt streika selvfølgelig denne dagen, så jeg får ikke tatt noen bra bilder, det er så typisk og jeg er så lei meg for å måtte ta bilder med mobilen, det blir liksom ikke like bra:( jeg får kjøpe meg nytt når jeg kommer hjem, eller så håper jeg det kanskje finnes en legit kamerabutikk på Zanzibar, så jeg får tatt noen bra bilder der..
Etter å ha kjørt mye rundt og tittet så kjørte vi til campen i 6 tiden slik at vi fikk litt middag før det var kvelden igjen. Vi legger oss så tidlig hver dag siden vi blir så utrolig trøtte av all den friske luften
 

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229