Safari dag 3

Safari og Zanzibar 2017
Dagene starter tidlig på safari, så vi står opp halv 7-7 som oftest, utrolig uvant når man er på ferie og vil sove lenge, haha!

 

Den tredje dagen med safari startet veldig bra, først så vi en leopard i et tre og deretter så vi kanskje 8 løver sånn 100 meter bortenfor oss, alle i bilen her var helt i ekstase.

Etter en stund med løvene kjørte vi videre og kom til et tre, der var det også løver! Det var en løve som sov i treet og en løve på bakken under, begge to var hanner, så de hadde fine maner.

 

Vi fikk en del tid å se på de to løvene som kosa seg i sola før vi kjørte videre.

Vi kom frem til et jorde med mange zebraer igjen stoppet vi helt opp. Det kom 20 løver litt unna oss som snek seg fremover for å se på zebraene, det var både store og små og de små var såå søte! Jeg tok frem kameraet mitt som jeg hadde bedt til gud om å fungere igjen, men det fungerte fortsatt ikke. Jeg spurte hun ene vi er i bil med om jeg vær så snill kunne ta noen bilder med hennes kamera, men med mitt minnekort og det fikk jeg lov til, så løvebildene ble reddet!
Jeg tror nesten vi så på løvene som var 10 meter unna oss i nesten 2 timer før vi kjørte videre. Utover dagen så vi enda flere løver og til og med to geparder som chilla på en stein, jeg tror vi var kanskje 2-3 meter ifra, så surrealistisk.

 

Når klokka ble 6 returnere vi til campen siden det ikke er lov å kjøre rundt etter klokka 6. Vi fikk endelig dusja i litt varmt vann før det var middag og senga!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229