Salsatime

Blir samme som her om dagen, skulle ha postet dette innlegget igår kveld (for meg), men bildeopplastingen lot ikke det skje..

Da var vi hjemme etter en sliten, men morsom salsatime og middag.
Salsaen ligger ca. fem-ti minutter unna med taxi, men som sagt før så koster det jo ikke mye med taxi uansett. Timen var på en time og vi lærte veldig mye. Det var veldig vanskelig å holde følge i førsten, men det gikk sånn tålig greit etterhvert. Veldig vanskelig med trinn, fart og litt rumpebevegelser på en gang. Etter timen fikk vi et tilbud om ukesbetaling og månedsbetaling, så alle som var med betalt for en måned, så nå blir det mye salsa på oss.
Når vi skulle hjem prøvde vi å finne to taxier, siden vi var ni jenter, men det var ingen å se noe sted.. Etterhvert fikk vi vite at det var noe veiblokkeringer litt lenger ned i veien så vi fikk ikke ta taxi derfra. Vi gikk derfor nedover gata og så at hele gata var blokkert med mange, mange taxier. Hele greia gikk tydeligvis ut på noe streik/opprør mot han som styrer Oaxaca (her hvor vi bor). Veldig rart å oppleve, men det varte ikke så lenge, så vi fikk skaffet oss taxier etterhvert. Når vi kom på hotellet tok vi en rask dusj også gikk vi ti jenter og spiste.
Nåå er jeg sinnsykt sliten og er kjempe klar for å sove:-)

Benedicte, Julie og meg.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229