Skikkelig turist i Riga

Latvia, Riga 2018

I går gikk dagen unna! Timene fløy virkelig, samtidig som jeg fikk sett mesteparten av Riga.

På fredag før jeg la meg var jeg så sliten, så jeg tenkte at for å slippe å gå så altfor mye dagen etter, kunne jeg bestille meg en billett til en slik hop-on hop-off buss. Jeg pleier egentlig alltid å bruke disse bussene, der det er mulighet for det. Det er virkelig den beste måten å få med seg hele byen, uten å måtte slit seg helt ut ;)

Det som var litt kjipt, det var at jeg ikke fant ut hvor på nettet de forskjellige bussene stoppet hen. Jeg slet meg derfor ut i et par timer før jeg endelig fikk satt meg på bussen, haha. Tror seriøst jeg var byen rundt for å lete etter et busstopp!

Jeg fikk sett mye nytt til fots da, som jeg ikke hadde sett tidligere eller som jeg kunne se fra bussen senere, så sånn sett var det praktisk å gå litt.

Jeg må bare si dere, at Riga er en sinnsykt koselig og fin by! Jeg har spist veldig lite i forhold til det jeg pleier, men maten jeg har kjøpt har vært billig og generelt er alt her veldig billig, det er et stort pluss

Riga har så mye fint å by på; koselige gater, fine parker, flere shoppingsentere, fantastiske bygninger og generelt fin arkitektur!

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229