Stranda, solbrent og spansk

Annenhver dag denne uken har jeg og Sara vært på stranda Carizalillo, utrolig deilig! På fredag var vi også der, og jeg ble utrolig solbrent, men det begynner heldigvis å gå bort nå..
På kvelden på fredag var det tid for bursdagsfeiring av Julie B som ble 20 år. Siden pengebruken min har tatt av i det siste så prøver jeg å bruke minst mulig, så da drakk jeg ikke for å spare litt penger på det. Når de andre dro ut gikk jeg på rommet og så på One Tree Hill.
Lørdag og søndag har vært utrolig slække, bare spist møkk og sett på film. Har faktisk greid å skvise inn litt lesing også da, flink :-D
Imorgen er det ny uke og den starter med Ex.phil og deretter spansk som jeg har fremføring i imorgen. Fremføringen har jeg heldigvis med to andre jenter, Lina og Birgitte, så da blir det vel ikke så ille.. Fremføringen går ut på at vi har planlagt en reise til Mexico City hvor vi har planlagt forskjellige aktiviteter. Nå har jeg og Sara vært å spist middag, så jeg skal øve litt på hva jeg skal si og kanskje se litt i Ex.phil boken også!
Adios:-)

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229