Ting begynner å falle på plass

Interiør

I samarbeid med posterstore.no

Hei og god mandag alle sammen! Da var helgen over igjen😥

I dag er det 11 dager igjen til ferie og jeg og samboeren skal ta en uke i Balestrand slik som vi gjorde i mai pluss at vi skal uforske en annen by også, herregud jeg gleder meg.

Huset hjemme begynner å bli mer og mer klart, selv om det er en god del ting igjen å gjøre, blant annet stue og kjøkken som trenger både tak, vegger og gulv. Det er moro at det går fremover! I dag er planen å male det lille gjestetoalettet slik at det er ferdig, samt male tak i gangen både oppe og nede, da kan vi hive oss over veggmaling etterhvert også, noe som er kjempegøy! De rommene som er klare har jeg allerede begynt å pynte litt og fått frem interiør og plakater så det ikke skal bli så tomt her. Jeg har vært så heldig å få tilsendt noen plakater som jeg tenkte jeg skulle vise dere nå😍

Hos Posterstore finner du en hel haug med fine plakater! Jeg elsker å titte på bildeveggene de har satt sammen også, for litt inspirasjon til hjemmet og hvordan jeg kan henge opp mine plakater finest mulig.

Plakatene printes i bærekraftig produsert papir av høy kvalitet og de får inn nye plakater hver eneste tirsdag, dere kan tro det var vanskelig å bare velge noe av utvalget og ikke alt de har😂

Jeg har jo blitt helt forelsket i jordtoner og natur, så det passer bra at Posterstore har et stort utvalg av rammer, nydelige naturplakater og kule illustrasjoner.

Ved å bruke koden "emiliehelle30" får dere 30% rabatt ved kjøp av plakater! (gjelder ikke selection)

Husk koden for rabatt! "emiliehelle30" i kassen😍

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Så utrolig fine plakater! 😁
nouw.com/theresebraathen
IP: 82.99.3.229