Touchdown Manila

Lokaltid Filippinene 22:48

Okeei dere, dagen i dag har vært ganske så j*vlig egentlig..

Vi startet dagen med å stå opp halv 5, fordi vi skulle få transport til flyplassen klokken 6. Transporten var ikke på plass før halv 8, så det startet allerede her. Turen til flyplassen tar btw 4-5 timer med bil, når man først har startet å kjøre.

Når vi da endelig fikk transport og var klare for veien, hentet vi 7 andre mennesker så klart og det tok jo nesten 2 timer i seg selv. Småstressa var vi, siden bilturen var lang og flyet gikk kvart på 4.

Veiene i Palawan er noe av det verre jeg har vært borti, det er humpete, noe grusvei og svingete så du aldri skulle tro det. Sjåføren vår var heller ikke en perfekt sjåfør, her gikk det i rykk og napp hele tiden. Jeg sliter med å bli bilsyk i seg selv, så det var så klart ikke noe unntak på denne turen. Første stoppested fikk jeg «heldigvis» kastet opp og følte meg bedre med en gang. Etter en times tid på veien igjen merket jeg at det kom på nytt. Jeg satt helt bakerst i vanen med mange mennesker ved siden av og utgangen var flere rader fremover..

(Mall of Asia)

Etter en av de verste bilturene ever, var det tid for fly, som vi heldigvis rakk. Turen har altså gått til Manila, hvor vi har planer om å shoppe litt, ta en tur på kino og sole litt til.

Følg meg på instagram: emilie_helle

Kontakt: emiliehandersen@hotmail.com

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229