Universal Studios i L.A.

Idag gikk turen til Universal Studios, det ligger ca. 10 minutter eller noe fra motellet vårt med bil. Det første vi gjorde når vi kom dit var å ta studiotouren for å se på de forskjellige settene hvor mange filmer og serier har blitt spillt inn. På denne turen var også King Kong 360 i 3D med. Det gikk ut på at vi kjørte inn i en tunnel på kanskje 100 meter eller noe hvor veggene og alt var lerret. Vi hadde på oss 3D briller og midt inne i den lille tunnelen havnet vi midt i slåsskampen mellom King Kong og de to dinosaurene, det var helt sykt bra laget at jeg skrek og hyla mens det holdt på og jeg kom ut med hakeslepp. Etter denne turen var ferdig gikk vi på The Simpsons Ride og denne var også helt sinnsykt awesome. Vi satt i en karusellvogn i et rom fullt av lerret. Vi hadde på oss 3D briller her også og når det startet ristet vogna som om vi skulle vært med i hendelsen. Turen gikk ut på at vi var i Krustyland som er et tivoli og vi hoppet og ble kastet forskjellige steder der. Tror det er den morsomte karusellen jeg noen gang har tatt. Man må har tatt den for å skjønne det! Andre ting vi gjorde var å se på Shrek 4D, ta Jurassic Park ride, Transformers 3D ride og The Mummy ride. Alt var kjempe morsomt, kjempe glad for den turen idag!

Når vi var ferdige på Universal sånn ved 5 tiden dro vi på The Grove som er en liten gågate med litt mer eksklusive butikker, men der hadde de Cheesecake Factory som bare måtte testes ut! Etter at vi ahdde bestillt maten vår merket vi at det var noe kjent med mannen som satt en rad bortenfor oss og det var søren i meg David Spade som spiller i Grown Ups(!!). Greit starstrucked selvom han ikke egentlig er så syykt kjent. Etter at vi spiste oss kjempe mette dro vi på et outlet som het The Ross hvor de hadde sykt mye klær og sko osv til kjempe billig pris. Jeg endte opp med å begrense meg fra 9 ting til kun to topper, en cardigan og et par Levi's sko!

Nå chiller vi som alltid i senga på motellet og er klare for å sov. Imorgen bærer det til San Francisco med Sara, Christina og Håvard, wiii! (Kan ikke si jeg gleder meg supermye til 10 timer i bil, men det er nok verdt det!)
Sarah, Shrek, meg og Sarah.
Meg og Sara.

Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229