Vi måtte avbestille Kroatiaturen!

Hei, alle! :-)

Det er lenge siden jeg har postet her inne nå, jeg hadde egentlig planer om å dele reisene for 2020 med dere for en stund siden, men det har rett og slett gått i glemmeboken..
Rett før jul bestilte jeg og Henriette en tur til Split, Kroatia i mai, en billig flytur med Norwegian og en billig leilighet via AirBnB.

Vi var jo i Kroatia for første gang begge to, i september, vi fikk et veldig godt intrykk av Kroatia og ønsket derfor å dra tilbake, bare et annet sted denne gangen.

Vi gledet oss masse og så veldig i mot mai måned, men så skjedde det noe som kom veldig uventet! For et par uker siden kjøpte vi oss nemlig et hus(!!), ikke hvilket som helst hus, men et hus som må renoveres til benet. Derfor måtte vi ta avgjørelsen om å kansellere turen vår, slik at vi får brukt mest mulig av tiden vår på å rive, rydde, kjøre på fyllinga og pusse opp!
Misforstå meg rett, jeg gleder meg til å ta over huset og pusse opp, men det skjærer litt i hjertet av at turen ikke blir noe av også :-( Må bare smøre meg med tålmodighet og vente til høsten eller en gang vi har både tid og penger til det!

 

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229