Visste du dette?

Hei! Siden jeg har begynt å blogge "på ordentlig" den siste tiden så tenkte jeg det var greit med et innlegg hvor jeg forteller litt om meg selv😊

1. Jeg er veldig kresen når det kommer til mat og spiser derfor ikke så variert. Det går som regel i ris, pasta og kylling, heldigvis er dette veldig godt med forskjellige sauser🙊sånn som fisk og gris/okse/lam, you name it, har jeg enten aldri spist eller ikke spist på flere år!

2. Jeg kom først ut som bifil for en del år siden, men skjønte etterhvert selv at jeg var lesbisk.

3. Jeg har verdens beste hund og han har jeg hatt siden jeg var 14 år og konfirmant, han er 8,5 år<33

4. Jeg er super-nerd når det kommer til ting, blir jeg først fan av noe, så blir jeg hardcore fan! Jeg har for eksempel to eksemplarer av Harry Potter på DVD fordi jeg måtte jo ha samleboksen, har tre tatoveringer som er knyttet til Harry Potter og så klart bøkene på både norsk og engelsk + en hel haug med props som jeg kjøpte på Harry Potter Studio Tour når jeg var i London for noen år siden. Hva skal jeg egentlig med alt dette? Nei, det vet jeg ikke selv, men jeg ha det!

5. Jeg elsker å få med meg det meste som skjer i kjendis verdenen.

6. Å se film på nytt er noe av det beste jeg vet og jeg kan se de samme 10 filmene om og om igjen😍 eksempel: Dirty Dancing, Back to the future, Grease, Free Willy osv! Gjerne de gode gamle!

7. Jeg er 1.74cm høy.

8. Jeg vet ikke hvor mange tatoveringer jeg har til sammen.

9. Hadde jeg hatt penger til å reise overalt idag så hadde jeg gjort det på flekken!

10. Jeg vil reise så mye jeg kan og elsker å komme meg vekk fra Norge, men jeg kunne ikke tenkt meg å bo et annet sted en Norge.

Liker

Kommentarer

benedikterv
benedikterv,
Haha, gøy med sånne innlegg! Blir litt bedre kjent med bloggeren, du er så flott<3
nouw.com/benedikterv
emiliehelle
emiliehelle,
Så moro å høre! Tusen takk<3
nouw.com/emiliehelle
IP: 82.99.3.229