Yoga

Skulle egentlig postet dette igår kveld (for meg), men fikk ikke lastet opp bilder før nå..

Stranda idag var helt herlig, det var jeg, Benedicte, Kari, Eirik, Heidi, Birgitte, Julie Isabell og Sofia. Etter stranda dro noen av oss til Super Che, supermarkedet her, for å kjøpe inn litt diverse. Jeg trengte sårt myggspray og krem til myggstikk, bena mine har blitt helt spist opp.. Etter dette var det tid for yoga. Jeg har aldri vært på yoga før så det var jo litt interressant for å si det sånn, merket at jeg er alt for svak! Jeg ble utrolig sliten og svett av det, selvom det var mye avslapping i tillegg.

Etter yoga var alle kjempe sultne, men vi trengte en dusj først. Jeg, Linn-Thea, Benedicte, Rebecca og Birgitte gikk ut og spist på El Cafecito, jeg bestillte meg Enchiladas, men det var egentlig ikke noe særlig godt!

Nå er jeg kjempe klar for å legge meg merker jeg, natta 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..