Venice Beach

Idag stod jeg og Sara opp klokka 5 i San Francisco og satt nesa mot L.A. Vi var fremme sånn i 1-halv 2 tiden.. Vi hadde jo tenkt å kjøre opp til Hollywoodskiltet, men vi fant ikke noe adresse til å skrive inn på GPS’en så da droppet vi det og dro på Venice Beach istedet! Utrolig morsomt å se alle de forskjellige menneskene der. Samme som i San Fran luktet det mye hasj der, skjønner ikke hva greia er.. Vi gikk langs stranda og gikk på Santa Monica Pier, morsomt å se etter å ha sett filmer derfra. Jeg har tenkt hele uken å ta piercing i nesa, men har ikke fått meg til å gjøre det, før idag. Jeg bare gikk inn i en piercingbutikk helt spontant og tok piercing på 2 minutter, wii. Deilig å være litt spontan innimellom. Etter vi var på Venice Beach dro vi på Starbucks for å ta en kaffe og deretter var det på tide å levere leiebilen.. Etter en søvnig flytur sitter vi nå i Mexico City og venter på å få ta fly videre til Puerto Escondido, det skal bli deilig å komme «hjem».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..