Søndag i New York

På søndag tok vi subwayen til SoHo for å shoppe litt. Her så vi BONNIE WRIGHT (google it), men ingen av oss turte å gå bort, hater meg selv for det nå kan du si.. 😦 Anyways, her småshoppet vi litt og gikk bortover til China Town, fascinerende å se at midt i New York så er det såå annerledes!

Etter vi hadde tittet oss litt rundt, gikk vi å spiste litt og deretter satt vi kursen mot Brooklyn Bridge. Heldigvis var det ikke så kaldt og isende denne dagen, så vi gikk uten problemer dit. Det tok oss en stund for å finne ut av hvordan vi skulle komme oss opp på broen, men når vi fant ut det så gikk alt oppover! Vi gikk og gikk, og kom oss på midten av broen, for en fantastisk utsikt! Vi tok selvfølgelig hundrevis av bilder og gikk dermed videre over broen og gikk ned til vannet og så på solnedgangen over New York! Helt utrolig!

Her er noen bilder fra søndagen:

En stk. glad Talina!

Freedom tower!

Er det mulig å være så pent på kvelden a gett!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..