Haad Rin i Koh Pha Ngan

Etter frokost igår solte vi oss og når lunsjtid kom tok vi taxi til Haad Rin for å spise og titte litt. Vi fikk kjøpt oss etterlengtede armbånd og ankelsmykke ++. Etter en god lunsj med mexicansk mat dro vi innom et sted for å ta manikyr og pedikyr, skal si det var godt å bli dulla litt med.

Når vi hadde dusja ferdig og pynta oss litt dro vi også ut i Haad Rin på kvelden. Det ble en kjempe moro kveld med dansing, leker, drinker og nye mennesker. Det sykeste med gårsdagen var at vi hoppet hoppetau med flammer på, herreguud det var skummelt skal jeg si dere, i tillegg klarte jeg å tryne (selvfølgelig) og så for meg at alt håret mitt skulle brenne opp.. MEN flaks har man og det gikk heldigvis bra, haha! Turte til og med å ta en runde til etterpå🙊

Idag våknet vi sent kan man si og vi fikk flytta oss fra senga til solsenga, og her har vi ligget hele dagen☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..